De toekomst van digitaal leren - Almere

18 januari 2019

Leren en ontwikkelen voor raadsleden en hun griffiers. Hoe doe je dat? Hoe maak je gebruik van de mogelijkheden van de digitale leeromgeving voor raadsleden en hoe zorg je voor optimale ondersteuning in het werk? Tijdens deze werkbijeenkomst nemen we u mee in de ontwikkelingen rondom digitaal (brein)leren en kruipen we zelf achter het stuur: wat zouden we graag ontwikkeld willen zien?

Gastsprekers

Hans Dekker (Universiteit Leiden) schreef het opleidingsprogramma voor raadsleden en neemt ons mee in de ins en outs rondom leren en ontwikkelen. Avelien Haan (Thorbecke Academie) is een bekend gezicht op de leeromgeving en specialist digitaal leren. Zij neemt ons mee in de mogelijkheden voor digitaal leren. Hans Schuurmans (CEO Skillstown, grootste online opleider van Nederland) neemt ons mee in zijn ervaringen in verschillende sectoren en de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Break-out sessies

Waarin we aan de slag gaan met 21st century skills voor raadsleden en griffiers, kennis maken met de mogelijkheden van de video response tool, een brainstormsessie over casuïstiek voor deze tool en samen vorm geven aan de ontwikkelagenda voor de leeromgeving en de content.

Netwerken en kennis uitwisselen

Tijdens de bijeenkomst zijn vertegenwoordigers van de Nederlandse Vereniging van Raadsleden, de Vereniging van Griffiers, het Ministerie van Binnenlandse Zaken, de aanbieders van raadsinformatiesystemen en het Netwerk politieke opleiders NL uitgenodigd.

Informatie en aanmelden

  • Wat: Bijeenkomst over hoe raadsleden en griffiers zich ontwikkelen in het ambt
  • Wanneer: vrijdag 18 januari, 13.00-17.00 uur
  • Waar: Stadhuis Almere, Stadhuisplein 1, 1315 HR Almere
  • Hoe: Invullen onderstaand formulier

Inschrijven

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.