Driedaagse seminar Omgevingswet

25 oktober 2018
Wilt u de Omgevingswet nog een keer goed belichten met een focus op de komende en huidige problematiek? Tijdens drie seminars, georganiseerd door de Johan van Oldenbarnevelt stichting, wordt er 360 graden gedraaid rondom de omgevingswet. In drie dagen wordt er verdiept in 3 subonderwerpen van de Omgevingswet: omgevingsrecht, de omgevingswet zelf en omgevingsontwikkeling.

 

De eerste seminar wordt het omgevingsrecht behandeld. Hier zou Jeroen Huijben, beleidscoördinator Omgevingswet bij het ministerie van binnenlandse zaken ingaan op de actualiteit van de omgevingswet. De tweede dag van de serie zal in het teken staan van de Omgevingswet zelf. Hier worden de bestuurlijke kansen voor betere omgang met ons leefmilieu uitgelicht. Hier staat de vraag: Hoe ver kunnen we gaan met voorzorgmaatregelen' centraal. Op de laatste dag, staat omgevingsontwikkeling centraal en wordt er ingegaan op de inhoud. Aan de hand van praktijkvoorbeelden schetsen de sprekers vanuit praktijkvoorbeelden vanuit hun vakgebied, oplossingen.

Data

  • Dag 1:  11 oktober in Zwolle & 29 november in Venlo.
  • Dag 2:  25 oktober in Leiden, 1 november in Groningen & 13 december in Roermond.
  • Dag 3:  8 november in Enschede, 15 november in Rotterdam & 22 november in Maastricht.

Aanmelden

Via het aanmeldingsformulier kiest u de gewenste dagdelen waarop u wilt deelnemen aan de seminar(s). De kosten bedragen 395 euro per dagdeel. U kunt u nu via deze link aanmelden met 100 euro korting per deelnemer.

 

Inschrijven

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.