Klaar voor vier jaar! - Haarlemmermeer

8 november 2018

In Haarlemmermeer vinden in november gemeenteraadsverkiezingen plaats ten gevolge van de samenvoeging van Haarlemmermeer en Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Om een goede start te maken als raadslid is het belanrgijk dat u goed voorbereid van start gaat. Alle (kandidaat-)raadsleden deze gemeenten zijn daarom van harte welkom bij de bijeenkomsten waarin alles aan bod komt dat u als raadslid nodig hebt om uw werk goed uit te voeren. Met lezingen, workshops en inspiratiesessies bieden wij u dé gelegenheid om goed te beginnen, een goede nieuwe start te maken én om velen van uw toekomstige collega’s te ontmoeten.

Workshops

1. Effectief Debatteren
Raadsleden beloven kiezers in de verkiezingstijd veel en na de verkiezingen is het tijd om deze beloften waar te maken. In een uur gaan we kijken naar politieke effectiviteit binnen en buiten de raadszaal. Hoe kunt u uw mederaadsleden meenemen in uw plannen zodat ze politieke realiteit worden? Door Aniek van Onzenoort van Debat.NL

2. Social media voor raadsleden

Hoe ga je als raadslid om met social media? Welk medium is het beste geschikt voor raadsleden? Thomas Boeschoten, oprichter van de Utrecht Data School, deelt tips & tricks over social media gebruik.

3. Instrumenten van de Raad

Je moet als raadslid volksvertegenwoordiger zijn en ook de weg weten in het stadhuis. Hoe en welke instrumenten heb je als raadslid beschikbaar in het stadhuis om effectief invloed uit te oefenen? Door Gerard Heetman.

Praktische informatie

  • Waar: Gemeentehuis Haarlemmermeer, Raadshuisplein 1, Hoofddorp
  • Wanneer: donderdag 8 november, 18.30-22.30 uur
  • Voor wie: raadsleden en kandidaat-raadsleden uit Haarlemmermeer en Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen aan info@raadsleden.nl

Inschrijven

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.