U bent hier

Meedoen en meepraten: Vrouw in de Raad

8 juli 10:30 - 11:30 uur

Meedoen en meepraten: Vrouw in de Raad

Na het succes van de eerste sessie van Vrouw in de Raad, gaan wij in deze vervolgsessie opnieuw het gesprek aan met vrouwelijke raadsleden. De focus deze bijeenkomst zal voornamelijk liggen op de coalitievorming. Zo gaan we onder meer in op de vragen: Wat was/is jou rol bij de collegevorming, op welke manier was je hierbij betrokken én mocht je daadwerkelijk meebesluiten of mocht je alleen meedoen en/of meepraten?

Verder gaan we in op welke verbeterpunten wenselijk zijn om het meedoen, meepraten én meebesluiten van vrouwelijke raadsleden te bevorderen. Ook hoor je wat de vereniging voor je kan betekenen. De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden is namelijk een belangenvereniging die zich inzet voor alle raadsleden, burgerraadsleden, commissieleden en fractieondersteuning.

Programma

10.30 uur - Opening
10.35 uur - Terugblik eerste bijeenkomst: Meedoen en Meepraten
10.45 uur - Wat was/is je rol bij de coalitievorming? 
11.10 uur - Brainstorm over een eventueel vervolg van Meedoen en Meepraten? 
11.30 uur - Afsluiting bijeenkomst

Praktische informatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit de eigen middelen van onze vereniging. Wij bieden u deze bijeenkomst kosteloos aan. Wij verzoeken u vriendelijk ons tijdig te laten weten wanneer u verhinderd bent.

De sessies zullen digitaal plaatsvinden via Zoom. U krijgt een aantal dagen van tevoren een link toegestuurd waarmee u de sessie(s) kunt bijwonen. U hoeft hiervoor geen app te downloaden, dit kan via uw webbrowser.