Nieuw in de Raad - de rol van de fractievoorzitter

4 juli 2022

Wil je als raadslid na de raadsverkiezingen een goede start maken, dan mag je deze specifieke sessie over de rol van de fractievoorzitter niet missen! 

In deze bijeenkomst geeft Trudy Veninga, eigenaar en oprichter van de Politieke School, verschillende tips en handvatten om zicht te krijgen op de rol van fractievoorzitter. Ze zal hierbij onder meer ingaan op vragen als: Wil je als fractievoorzitter echte resultaten tonen aan de leden van je partij, ben je fractievoorzitter en zie je jouw partij-ideeën onvoldoende terug in het beleid én wil je als fractievoorzitter strategisch leiding geven, maar word je steeds in beslag genomen door de waan van de dag? 

Programma

19.30 uur - Opening door de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden
19.35 uur - Start van de sessie met Trudy Veninga
20.10 uur - Pauze
20.20 uur - Vervolg van de sessie
21.00 uur - Afsluiting bijeenkomst

Praktische informatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit de eigen middelen van onze vereniging. Wij bieden u deze bijeenkomst kosteloos aan. Wij verzoeken u vriendelijk ons tijdig te laten weten wanneer u verhinderd bent.

De sessies zullen digitaal plaatsvinden via Zoom. U krijgt een aantal dagen van tevoren een link toegestuurd waarmee u de sessie(s) kunt bijwonen. U hoeft hiervoor geen app te downloaden, dit kan via uw webbrowser.

Inschrijven

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.