U bent hier

Raadsacademie - Roermond

21
november

Raadsacademie - Roermond

De Raadsacademie is hét middel om bij de les te blijven. Workshops toegespitst op datgene waar de raad over gaat. De Raadsacademie brengt u weer helemaal op de hoogte van hoe u uw kaderstellende, controlerende en volksvertegenwoordigende rol kunt invullen. Zaterdag 21 november bent u van harte welkom.

Het thema van deze Raadsacademie is ''De toekomst van het raadslidmaatschap''. Zo geeft Hansko Broeksteeg (Radboud Universiteit) zijn visie op de toekomst van het raadslidmaatschap. Daarnaast gaan we in een aantal workshops verder in op de effecten van digitalisering en informatievoorziening op het werk van de raad, hoe je ook in de toekomst burgers kunt betrekken bij het raadswerk en hoe je effectief kunt samenwerken in de regio.

Deze Raadsacademie op zaterdag 21 november is van 10:30 tot 14:00 uur. De sessie vindt plaats in Roermond. Uiteraard houden wij hierbij eventuele maatregelen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met Bart de Roo via Bart.deRoo@raadsleden.nl.