Bijeenkomst bewustwording integriteit

Bijeenkomst bewustwording integriteit

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden organiseert een tweede integriteitbijeenkomst in de gemeente De Wolden. De bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 7 februari van 10.00 tot 12.30 uur in de raadzaal van De Wolden.

Eerder berichtte de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden dat er op woensdag 28 januari een bijeenkomst wordt georganiseerd over het thema integriteit in de gemeente Cranendonck. De bijeenkomst in De Wolden zal net als die in Cranendonck in het teken staan van bewustwording en meer aandacht voor integriteit: dilemma’s en valkuilen voor integriteit en belangenverstrengeling.

Inhoud

Beide bijeenkomsten bestaan uit twee gedeelten: een algemene theoretische presentatie over integriteit en de dilemma’s van integriteit en belangenverstrengeling en een specifiek gedeelte waarin vragen en een casusbespreking centraal staan.

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden nodigt u van harte uit om één van de integriteitbijeenkomsten bij te wonen om zo uw ervaringen met het thema integriteit en schendingen op dit gebied te delen met andere raadsleden!

Via dit aanmeldformulier kunt u zich kosteloos opgeven voor de bijeenkomst op 28 januari of 7 februari.