U bent hier

Raadslid van de week

Iemand voordragen als Raadslid van de Week? Laat ons met een korte motivatie weten wie het verdient via info@raadsleden.nl!

Moomin Ait-Imchi
Wageningen
"Ik ben volksvertegenwoordiger geworden om als onafhankelijke en zelfstandige, politiek te bedrijven met een mandaat van mijn stemmers en de inwoners van mijn stad"
Roelf van der Woude
Heerenveen
"Richt je op (onderlinge) samenwerking, zonder je politieke principes overboord te zetten, tot heil van je samenleving"
Saloua Chaara
Amstelveen
"Ik denk dat raadsleden hier zelf de sleutel voor zijn. De gemeenteraad is relevant en kan krachtig zijn als gemeenteraadsleden hun rollen en bevoegdheden verstaan en goed weten uit te voeren."
Nathalie Nede
Arnhem
"Wat voor mij belangrijk is, is dat ik het goede doe. Dat ik mij inzet voor de stad, de samenleving en de inwoners. Zolang ik daar een hart voor heb, wil ik mij blijven inzetten."
Bert Koonstra
Noardeast-Fryslân
"Dualisme is een groot goed en dat wordt in Noardeast- Fryslân goed bedreven. De raad heeft inderdaad het laatste woord."
Dogukan Ergin
Schiedam
"Ik geloof er heilig in dat de relevantie van de gemeenteraad valt en staat met de mate waarin de raad haar tanden laat zien en haar rol serieus neemt"
Toon van Dijk
Almere
"Ik ben er trots op dat ik niet het hoofd heb laten hangen en alleen maar 'Nee' ben blijven roepen maar echt invulling heb gegeven aan de tegenmacht. Dat wordt me niet altijd in dank afgenomen, maar ik kan wel met recht zeggen dat ik er alles aan heb gedaan."
Chris Hesse
Heerlen
"Een gemeenteraad(slid) dat zich terugtrekt in de ivoren-gemeenteraadtoren wordt vooral belangrijk voor zichzelf maar irrelevant voor de stad."
Johan Hessing
Terneuzen
"Het is in vele gevallen de vraag: wie heeft de langste adem?"

Pagina's