U bent hier

Raadslid van de week

Iemand voordragen als Raadslid van de Week? Laat ons met een korte motivatie weten wie het verdient via info@raadsleden.nl!

Raadslid van de week
Helmond
'Raadslid is een vak. Je kunt dit leren, maar het vergt meer tijd dan je vaak denkt'
Purmerend
'De zwijgende meerderheid in beweging zien te krijgen om ook hun stem te laten horen.'
Albrandswaard
'Wees en blijf authentiek. Durf tegen de stroom in te gaan, want de meeste mensen zeggen ja en amen uit gewoonte en niet vanuit kennis of ervaring.'
Tilburg
'Bij een direct gekozen burgemeester krijgt hij of zij mandaat van de kiezer. Daarmee krijgt de burgemeester een stevigere en prominentere rol in het lokaal bestuur'
Schouwen-Duiveland
Gemeenschappelijke regelingen en samenwerkingsverbanden zijn een noodzakelijk kwaad. Als individuele gemeente kan je nooit alle kennis en kunde in huis hebben en daarom is samenwerking noodzakelijk.
Bergen op Zoom
Ga op zoek naar de dingen waar je nog geen ervaring in hebt. En vergeet niet dat je volksvertegenwoordiger bent, dat kan een wethouder of burgemeester niet zeggen.
Bunschoten
Veel inwoners waarderen het gemak van het inzetten van deze digitale mogelijkheden voor inspraak.
Wijchen
Dat vertrouwen in de politiek terugwinnen is waar we collectief als raad aan moeten werken. Maar als we dat verlies aan vertrouwen niet als een probleem van alle fracties gezamenlijk zien wordt het moeilijk dit vertrouwen te vergroten.
Moomin Ait-Imchi
Wageningen
"Ik ben volksvertegenwoordiger geworden om als onafhankelijke en zelfstandige, politiek te bedrijven met een mandaat van mijn stemmers en de inwoners van mijn stad"

Pagina's