Word vriend

Als vriend van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden kunt u de vereniging die opkomt voor alle raadsleden, blijvend ondersteunen.

U kunt als oud-raadslid, als oud-lid van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, of als u vanuit uw functie betrokken bent geweest bij de ondersteuning van de gemeenteraad, vriend van de vereniging worden.

Als vriend

• wordt u uitgenodigd voor de Dag voor de raad en het najaarscongres,
  • bent u welkom op de jaarlijkse Vrienden dag, een netwerkdag met een lezing door een toonaangevende spreker over de lokale democratie,
  • ontvangt u -  als u daarvoor kiest - de wekelijkse nieuwsbrief voor relaties.

.

Een sterke raad doet er toe

Een sterke gemeenteraad doet er toe en is essentieel voor een goed werkend lokaal bestuur. Oud-raadsleden hebben veel kennis en vaardigheden. ‘We roepen dan ook alle oud-raadsleden op om vriend te worden van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden,’ aldus Bahreddine Belhaj, voorzitter van de vereniging, bij de introductie van het vriendenlidmaatschap. Voor 20 euro per jaar blijft u als vriend de vereniging ondersteunen.