Word vriend

Als vriend van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden kunt u de vereniging die opkomt voor alle raadsleden, blijvend ondersteunen.

U kunt als oud-raadslid, als oud-lid van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, of als u vanuit uw functie betrokken bent geweest bij de ondersteuning van de gemeenteraad, vriend van de vereniging worden.

Als vriend

• wordt u uitgenodigd voor de Dag voor de raad en het najaarscongres,
  • bent u welkom op de jaarlijkse Vrienden dag, een netwerkdag met een lezing door een toonaangevende spreker over de lokale democratie,
  • ontvangt u -  als u daarvoor kiest - de wekelijkse nieuwsbrief voor relaties, en
  • u kunt uw kennis en ervaring blijven inzetten in de ondersteuning van raadsleden als coach, trainer, ambassadeur of ombudsman.

Word ook vriend!

Als u belangstelling heeft kunt ook als trainer of ambassadeur van de vereniging uw kennis en netwerk blijvend inzetten voor collega-raadsleden. Voor 20 euro per jaar blijft u als vriend de vereniging ondersteunen. U kunt zich hier aanmelden.

Een sterke raad doet er toe

Een sterke gemeenteraad doet er toe en is essentieel voor een goed werkend lokaal bestuur. Oud-raadsleden hebben veel kennis en vaardigheden. ‘We roepen dan ook alle oud-raadsleden op om vriend te worden van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden,’ aldus Bahreddine Belhaj, voorzitter van de vereniging, bij de introductie van het vriendenlidmaatschap.