Contact

Heb je vragen, op- of aanmerkingen over het raadswerk en weet je niet bij wie je terecht kan? Of wil je meer weten over de de hulptroepen zoals de griffie, rekenkamer of ombudsman? Neem dan contact op met de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden. 

Het team van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden helpt graag alle raadsleden, commissieleden, griffiers en geïnteresseerde die vragen hebben over het gemeenteraadswerk. Neem  contact met ons op middels één van onderstaande wegen.

  • Postadres: Postbus 30435, 2500 GK Den Haag
  • Bezoekadres: Nassaulaan 12, 2514 JS Den Haag

  • E-mailadres algemeen: info@raadsleden.nl
  • E-mailadres ledenadministratie: ledenadministratie@raadsleden.nl
    We proberen je mail binnen 24 uur te beantwoorden, echter hebben sommige casussen meer aandacht nodig. 

  • Telefoon: 070 - 373 81 95

Kom je graag langs bij ons op kantoor? Dan horen wij dat graag, bezoekers moeten voorafgaand aangemeld worden. Wij zijn telefonisch bereikbaar en proberen je zo spoedig mogelijk te woord te staan. Geen gehoor? Spreek de voicemail in o.v.v. uw naam en nummer.

Gedragscode Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Het bureau van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden organiseert de activiteiten van de vereniging, voert onderzoeken uit, beheert het opleidingsaanbod en onderhoudt het contact met andere beroeps- en belangenverenigingen vanuit de doelstelling van de vereniging dat krachtige raadsleden en een sterke raad er toe doen. De medewerkers van het bureau zetten zich in voor de ondersteuning van bestuur, raadsleden, media, relaties en anderen vanuit het uitgangspunt van een professionele dienstverlening, zoals vastgelegd in de gedragscode Nederlandse Vereniging voor Raadsleden. Download de Gedragscode Nederlandse Vereniging voor Raadsleden hieronder.