Paul van den Biggelaar stopt als bestuurslid

Paul van den Biggelaar stopt als bestuurslid

Paul van den Biggelaar stopt als algemeen bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden. “Ik kan niet voldoende tijd vrij maken om mij genoeg in te zetten voor de vereniging”, zo heeft Van den Biggelaar het bestuur laten weten.

Paul van den Biggelaar, raadslid voor en fractievoorzitter van de lokale partij De Gewone Man in de gemeente Oirschot, is in het dagelijks leven werkzaam als regiomanager bij KWS Benelux. Het combineren van deze drukke baan met de aandacht voor zijn gezin met drie opgroeiende kinderen, het fractievoorzitterschap in de Oirschotse politiek en het algemeen bestuurslidmaatschap van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden heeft uiteindelijk tot de keuze geleid om te stoppen met het landelijke bestuurswerk. Paul van den Biggelaar (36) was algemeen bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden sinds de algemene ledenvergadering van 23 juni 2018 in Houten.

Het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden dankt Paul van den Biggelaar voor zijn inzet voor de vereniging. Het bestuur kiest er voor om geen vervanger te zoeken.