Bestuur

Het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden bestaat uitsluitend uit raadsleden. Benieuwd welke raadsleden zich hard maken voor een sterke raad en waar ze vandaan komen? Lees hieronder meer over hun motivatie.

hanneke willemstein 0

Hanneke Willemstein

Voorzitter
Raadslid in Alphen-Chaam
De politiek is toe aan een echte dialoog. Dat houdt in dat je bereid bent om ook naar de ander te luisteren en ieders mening te respecteren, zodat je op zoek kunt gaan naar een gemene deler. Vertrouwen is daarbij essentieel, dat is de basis voor een goede samenwerking.
abdullah uysal

Abdullah Uysal

Vicevoorzitter
Raadslid in Dordrecht
De gemeenteraad gaat over alles, want het is het hoogste bestuursorgaan in het gemeentebestuur. Dit moet het vertrekpunt zijn van ieder raadslid in de uitoefening van het ambt. Een eervolle roeping mét grote verantwoordelijkheden.
erwin rutten

Erwin Rutten

Penningmeester
Raadslid in Waalre
Ik wil een bruggenbouwer zijn om zo meningen van burgers, ondernemingen en bestuurders bijeen te brengen voor daadkracht en effectiviteit
david schalken den hartog

David Schalken-Den Hartog

Secretaris
Raadslid in Dordrecht
Als Raadslid maak ik me al jaren sterk voor de inwoners van mijn stad. Met de ervaring die ik inmiddels heb opgedaan maar ik me ook graag sterk voor de positie van Raadsleden.
Alinda Fredriks

Alinda Fredriks

Bestuurslid
Raadslid in de gemeente Apeldoorn
De afgelopen jaren heb ik als raadslid mij vooral ingezet voor inwoners, vrijwilligers en verenigingen. Door mij in te zetten bij de Nederlandse vereniging voor raadsleden, ga ik mij deze periode ook inzetten voor andere raadsleden. Een goed geïnformeerde gemeenteraad met de juiste ondersteuning kan zich beter inzetten voor de inwoners.
frits van vugt

Frits van Vugt

Bestuurslid
Raadslid in Gilze en Rijen
Ik schreef ooit het boek Naar een sterke gemeenteraad. Daarvoor zijn goed geïnformeerde en rolbewuste raadsleden nodig. Daar kan de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden aan bijdragen.
jacques van loevezijn

Jacques van Loevezijn

Bestuurslid
Raadslid in de gemeente Raalte
Het belang van het lokaal bestuur moet blijvend onder de aandacht van Den Haag worden gebracht. Daar zet ik mij voor in!
cynthia van putten

Cynthia van Putten

Bestuurslid
Westerkwartier
Politiek is ècht leuk. Ook als vrouw zijnde. Ik wil daarom graag (jonge) vrouwen in het politieke ambt ondersteunen. Vraag me gerust eens.
johan hessing

Johan Hessing

Bestuurslid
Raadslid in de gemeente Terneuzen
Raadsleden dienen zich er van bewust te zijn dat de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden er voor hen is. De kennis die daar aanwezig is kan men uitstekend gebruiken voor zijn of haar raadswerk.
jort molenaar

Jort Molenaar

Bestuurslid
Raadslid in de gemeente Tilburg
Ik wil jongeren betrekken en vertegenwoordigen, het gaat om hun toekomst.
ricus tiekstra

Ricus Tiekstra

Bestuurslid
Raadslid in de gemeente Drimmelen
Inwoners zijn de belangrijkste informatiebronnen van een raadslid, het college de grootste.
03 even voorstellen hanneke roozendaal foto

Hanneke Roozendaal

Bestuurslid
Mook en Middelaar
Melvin Smid

Melvin Smid

Bestuurslid
Purmerend