Raadsledencarrousel - Online

1 september 2020

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden organiseert samen met de Vereniging Friese Gemeenten een raadsledencarrousel op dinsdag 1 september. Tijdens deze avond worden raadsleden bijgepraat over actuele onderwerpen met betrekking tot het raadswerk en is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Tijdens deze digitale sessie worden er twee workshops aangeboden die deelnemers achtereenvolgens kunnen volgen. 

Programma:

19.30 – 20.30 uur Workshopronde 1
20.30 – 20.35 uur Wisselen van workshop
20.35 – 21.35 uur Workshopronde 2

Workshops:

A. Grip op begrotingsproces in Coronatijd, door Jan Verhagen (beleidsmedewerker financiële verhoudingen en expert op het gemeentefonds).
B. Het krijgen van inzicht en grip in het werkveld en de dynamiek van de jeugdzorg in Nederland (een verdieping op de workshop van 2019), door het Nederlands Jeugdinstituut.

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden tot 20 augustus via vfg@vfg-fryslan.nl. Deelname is kosteloos. Graag bij uw aanmelding vermelden: naam en e-mailadres. Ongeveer een week voor aanvang van de bijeenkomst ontvangt u een bevestiging met de link voor de sessie via Ms Teams. Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met Bart de Roo via Bart.deRoo@raadsleden.nl.

Inschrijven

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.