Korting op deelname VNG-Jubileumcongres

Korting op deelname VNG-Jubileumcongres

De VNG bestaat dit jaar 100 jaar. Het Jubileumcongres wordt op dinsdag 5 en woensdag 6 juni gehouden in Den Haag. Leden van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden die zich via deze belangenvereniging aanmelden voor dit jubileumcongres kunnen GRATIS deelnemen aan het avondprogramma inclusief diner op dinsdag 5 juni.*  Het aanbod is niet geldig als men zich alleen aanmeldt voor het avondprogramma en/of het gratis middaggedeelte van de tweede congresdag.

Het VNG-congres is het grootste bestuurlijke netwerkevenement van Nederland. Het is niet alleen een feestje van burgemeester en wethouders. Het is er juist ook voor raadsleden! Het is dé plek om nieuwe kennis en kennissen te vergaren en raadsleden uit het hele land te ontmoeten.

Nog geen lid van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden? Schrijf u dan eerst hier in als lid van dé belangenvereniging  van alle raadsleden in Nederland.

Klik hier om u aan te melden voor het VNG-Jubileumcongres.

* Congreskosten zijn bestuurskosten (zie o.a. ‘Handreiking integriteit van politieke ambtsdragers bij gemeenten, provincies en waterschappen, hoofdstuk 5). De kosten voor deelname aan het VNG-congres kunnen gedeclareerd worden bij de gemeente.