Dialoog in het publieke domein - Doorn

- uur

Is een dialoog mogelijk wanneer meningen stevig verschillen? Op 22 mei is dit één van de vragen aan Marli Huijer, Hoogleraar Publieksfilosofie aan de Erasmus en voorheen Filosoof des Vaderlands. Waar let je op wanneer je lokaal de dialoog inzet? vragen we Frank Speel, programmamanager Lokale Democratie VNG.

Lokale democratie, participatie, de omgevingswet, etc. vragen als vanzelfsprekend om meer dialoog tussen overheden, ondernemers en burgers. Maar meningen verschillen soms stevig en daarbij zijn we gewend aan debat, discussie en overtuigen. Marli en Frank delen hun inzichten en geven handvatten om toch de dialoog met je omgeving aan te gaan. 

Dialoogplein Nederland nodigt jou als bestuurder, ondernemer, raadslid, inwoner of ambtenaar uit om ook jouw ervaring aan één van de dialoogtafels te delen. Is het een onderwerp voor je afdeling of groep? Schrijf je dan in voor een teamtafel. Wij zorgen dat er een ervaren dialoogbegeleider bij aanschuift.  

  • Wanneer: woensdag 22 mei, 15.30-20.00 uur
  • Waar: Campus Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn
  • Kosten: €75 individueel, €500 per tafel van 5 tot 7 personen 

Meer informatie

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Dialoogplein Nederland. Meer informatie over de bijeenkomst en over aanmelding kunt u vinden op de website.

Inschrijven

Ben je lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet-leden kunnen zich niet aanmelden op dit event.