Expertsessie Grip op grote projecten - Online

26 januari 2021

Het is voor raadsleden veelal lastig om grip te krijgen op grote projecten, bijvoorbeeld op grote infrastructurele projecten of grote veranderingen binnen het sociaal domein. Daarnaast overstijgen deze projecten geregeld de huidige raadsperiode waardoor raadsleden geconfronteerd kunnen worden met erfenissen uit het verleden. Wij willen de ervaringen van raadsleden delen en bespreken zodat andere raadsleden daarvan in deze raadsperiode en daarna kunnen leren. Daarom organiseert de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden de expertsessie Grip op grote projecten op dinsdag 26 januari, van 19:30 tot 20:30.  
 
Tijdens deze expertsessie zullen wij in gesprek gaan met raadsleden die ervaring hebben met dit soort projecten. Wat zijn de valkuilen en uitdagingen van een groot project? Wat zijn de lessen die raadsleden uit vorige projecten hebben gehaald en hoe passen (nieuwe) raadsleden dit toe in opkomende projecten? 

Deelname aan de sessie is geheel kosteloos. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden via info@raadsleden.nl.

Inschrijven

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.