Grip houden op uw tijdsbesteding - Online

3 september 2020

Tijdsbesteding: van inzet naar impact

Vanwege de coronacrisis zijn in veel gemeenten bijeenkomsten uitgesteld, besluiten vooruitgeschoven. Veel bijeenkomsten gaan de komende maanden plaatsvinden. Nu komt het erop aan je tijd goed te besteden.

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden organiseert een online workshop over tijdsbesteding voor raadsleden op 3 en 8 september om 19.30 uur. Laat je inspireren door de mogelijkheden van balans, flow, agendabeïnvloeding en momentum. Ervaren oud-raadsleden stellen jouw persoonlijke ontwikkeling tijdens een ontspannen en gerichte break-out sessie centraal.

Zou je minder tijd willen besteden aan het lezen van stukken of deelname aan vergaderingen die niet tot conclusies leiden en meer aan werkbezoeken? Ontdek een essentiële tool om de samenwerking te verbeteren en met inzet impact te maken. Via een Socratisch gesprek leer je de goede vraag stellen en je moment te kiezen.

U meldt zich aan voor één van beide data via onderstaand formulier. Een paar dagen voor aanvang ontvangt u van ons de link naar de digitale bijeenkomst en aanvullende informatie. Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden via info@raadsleden.nl.

Inschrijven

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.