HerfstRaad - Online

- uur

Op woensdag 21 oktober organiseren ProDemos en de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden de HerfstRaad: een inspirerend trainingsprogramma voor zowel ervaren als minder ervaren raadsleden.

Deze HerfstRaad staat in het teken van de gemeentefinanciën. Gemeenten hebben met tekorten te maken, vooral op de jeugdzorg. Verder spelen de onzekerheden door de Coronacrisis op de begroting. Hoe ga je als raad om met de begroting in deze tijden?

Marco Kramer, financieel adviseur en trainer voor gemeenteraadsleden, neemt u in twee dagdelen mee in de wereld van de gemeentefinanciën. In de ochtend zal hij vooral ingaan op de diversiteit van de gemeentefinanciën en vooral op welke momenten en op welke wijze de raad haar rol kan pakken.

Na een pauze gaan we 's middags meer in op specifieke vragen en uitdagingen. Daarbij is ruimte voor uw persoonlijke vraag. Wilt u die aan de orde stellen, dan kunt u die doorgeven aan Gerhard Brunsveld (Gerhard.Brunsveld@raadsleden.nl).

Programma

  • Woensdag 21 oktober
  • Tijd: 10:30 tot 14:30 uur
  • Kosten: gratis, aanmelden is verplicht

Aanmelden: https://prodemos.nl/agenda/herfstraad-2020-online/

Voor meer informatie over het programma en praktische informatie verwijzen we u graag naar bijgevoegd programma. Neem voor vragen contact op met Fleur Poot via f.poot@prodemos.nl of Gerhard Brunsveld via gerhard.brunsveld@raadsleden.nl.

Inschrijven

Ben je lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet-leden kunnen zich niet aanmelden op dit event.