Raadsprogramma: wat zijn de ervaringen? - Uitnodiging presentatie onderzoek

26 april 2021

Welke lessen levert het werken met raadsprogramma's in een 50-tal gemeenten op? Tips en adviezen voor raadsleden, gemeenteraden, griffiers en andere belangstellenden die met een raadsprogramma willen werken, hoort u tijdens de presentatie van onderzoek naar de ervaringen met raadsprogramma's door de Erasmus Universiteit Rotterdam en de stichting Thorbecke Leerstoel. 

Het is aan de gemeenteraad of er een raadsprogramma wordt gemaakt en het is aan de gemeenteraad om hierover het gesprek te voeren. Maar pak je dat als raadslid aan? Hoe betrek je de inwoners hierbij? 
Daarnaar deden de onderzoekers van de Erasmus Universiteit en de Thorbecke Leerstoel in opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden onderzoek, onder meer door de raadsleden met ervaring met een raadsprogramma daarnaar te vragen. 

Presentatie

Op maandag 26 april van 16.00 tot 17.00 uur vindt de online presentatie plaats door de onderzoekers en zullen zij toelichting en advies geven hoe het beste met een raadsprogramma kan worden gewerkt.  

U bent van harte welkom daarbij digitaal aanwezig te zijn. U kunt zich hieronder aanmelden voor de presentatie. 

 

Inschrijven

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.