Theatervoorstelling: Niemand wacht op je

- uur

"Deze voorstelling gaat ons allemaal aan”, meldde De Theaterkrant na het zien van Niemand wacht op je van MATZER Theaterproducties. De theatervoorstelling werd sinds 2018 vele malen gespeeld in raadzalen en gemeentehuizen door heel Nederland. Dankzij de enthousiaste reacties van politici, raadsleden, griffiers, gemeenten en theaters heeft het gezelschap de speelperiode voor de tweede keer verlengd!

Zien is geloven, daarom nodigt MATZER geïnteresseerde vertegenwoordigers van gemeenten uit om de voorstelling te komen bekijken op 20 november om 13.30.00 uur bij trainingsinstituut De Baak in Driebergen. Voor aanmeldingen, andere speeldata of meer informatie mailt u naar isabelle@matzer.org.

Na afloop van de voorstelling vindt een nagesprek plaats met het aanwezige publiek. Hierin komen vragen aan bod als: Waar ligt ieders verantwoordelijkheid voor het bijdragen aan een betere samenleving? De voorstelling is te boeken als besloten voorstelling voor gemeentelijke en provinciale instanties, met een nagesprek op maat.

Reacties van griffiers

  • “Ik heb de voorstelling aan de nieuwe gemeenteraad aangeboden als workshop: “politieke reflectie op je eigen rol als burger en als politicus”. Want je bent blij om in de politiek gekozen of herkozen te zijn, maar wat gaat er de komende vier jaar met jou en je ambities gebeuren? En met je collega- of concurrent raadslid? Hoe sta je daar in en hoe ga je met elkaar om? Dit gesprek konden we goed voeren aan de hand van de drie personages die we in de voorstelling zagen. Tekst, spel, entourage, het was allemaal heel dichtbij. En dat beklijft, een mooie ervaring. MATZER, dank voor jullie politieke betrokkenheid!” - Lia Randsdorp, interim-raadsgriffier Leeuwarden.
  • "Ik bezocht de voorstelling in Den Haag en was verrast door de kwaliteit. Ik heb genoten, gelachen, werd geraakt en geïnspireerd om hierover gesprekken te voeren binnen onze eigen Raad en met onze burgemeester". - Arnout J.O. van Kooij, griffier IJsselstein.

Voorproefje en meer informatie

  • Woensdag 20 november, vanaf 13:30 uur.
  • Trainingsinstituut De Baak in Driebergen.
  • Voorproefje van de voorstelling: Voorproefje.
  • Sfeerverslag van de voorstelling in het Provinciehuis Noord-Brabant: Sfeerverslag.
  • Meer informatie: Niemand wacht op je

 

Inschrijven

Ben je lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet-leden kunnen zich niet aanmelden op dit event.