Webinar burgerparticipatie en de raad

6 juli 2020

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden organiseert namens Democratie in Actie een webinar over burgerparticipatie en het communityplatform Raad in Beweging, waar raadsleden van elkaar kunnen leren, ervaringen kunnen uitwisselen en gezamenlijk inzichten kunnen ontwikkelen.

Met dit webinar laten we zien wat het communityplatform Raad in Beweging voor je kan betekenen en krijg je de eerste resultaten van het onderzoek bij de gemeente Tynaarlo. Ook inventariseren we welke ervaringen, goede voorbeelden en nieuwe ontwikkelrichtingen op het gebied van participatie er zijn.

Sprekers 

Els Kardol, raadslid in Tynaarlo en één van de initiatiefnemers en voorzitter van Raad in Beweging, zal een korte inleiding verzorgen. De onderzoekers en ontwerpers Peter van den Heuvel en Ellen Steijvers presenteren hun eerste bevindingen en inzichten van het onderzoek naar burgerparticipatie en de gemeenteraad. Ze geven een inkijkje in nieuwe ontwikkelrichtingen die de raad kunnen ondersteunen bij participatie. Stel gerust je vragen en deel ook je eigen ervaringen daarbij.

Aanmelden

Het webinar wordt op 6 juli van 20.00 tot 21.30 uur georganiseerd door Raad in Beweging, en is gericht op raadsleden en medewerkers van de griffie. Er is plaats voor een gelimiteerd aantal personen en hierbij geldt wie het eerst komt, het eerst maalt. Dus meld je snel aan via contact@raadinbeweging.nl.
Je krijgt dan voor aanvang een link opgestuurd naar onze online omgeving. Wil je meer informatie over ons platform of over het webinar, stuur ook dan een e-mail naar contact@raadinbeweging.nl en stel je vraag in de mail. Je kunt ook een mail sturen naar marcus.nout@raadsleden.nl of naar elskardol@gmail.com.

 

Inschrijven

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.