Bezoekers jaarcongres 2011 louter positief

Uit een peiling onder bezoekers van vorig jaar blijkt dat het jaarcongres 2011 in Arnhem zeer positief is ontvangen. Veel raadsleden die wij hebben gesproken antwoorden resoluut “ja, schrijf mij maar in!” op de vraag “bent u er dit jaar weer bij?”. Hieronder vindt u een drietal reacties van Raadsleden die vorig jaar aanwezig waren in Arnhem en ook dit jaar weer van de partij zijn in Bussum.

Teus Meijdam, fractievoorzitter Leerdam 2000 en raadslid:
“Ik ga naar het jaarcongres, omdat er interessante sprekers zijn. Ook is het een mooie gelegenheid om bij te praten met collega’s.”

Bonnie ten Damme-Boevé, fractievoorzitter PSA en raadslid gemeente Apeldoorn:
“Vorig jaar ben ik ook geweest. Er waren aansprekende sprekers en ik was zeer te spreken over de opzet. Je mag het gewoon niet missen!”

Jocko Rensen, coördinator infopuntveiligheid.nl bij het NIFV en raadslid gemeente Houten:
“In deze spannende tijd kunnen wij veel steun en hulp bieden. Het jaarcongres is de meest efficiente manier om in korte tijd veel informatie en kennis te halen. Zo loop je een jaar voor.”

Inschrijven voor het jaarcongres op 22 september 2012 kan nog steeds. Als u zich voor 1 juli inschrijft maakt u nog kans op een communicatietraining of een rondvlucht boven uw gemeente. Meer informatie vindt u hier, inschrijven kan hier.