Dé ontmoetingsplek: Het kennisplein

Dé ontmoetingsplek: Het kennisplein

Dé ontmoetingsplek tijdens het congres is het kennisplein, een plek waar overheden, bedrijven, kennisinstellingen en andere organisaties hun producten en/of diensten tonen. Op kennisplein kunt u voor, tijdens en na congres met collega raadsleden kennis en ervaringen uitwisselen. Dit alles uiteraard onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje.

De aanmeldingen van participanten op het kennisplein lopen als een trein. Sterker nog, met 35 stands zitten we bijna vol! Met onder meer een sportief terras van sportkoepel NOC*NSF, de afvalshop van Retourette en het animatieteam van Gemeente Schoon zult u zich als bezoeker het kennisplein nog lang heugen. Congresdeelnemers kunnen trouwens in de pauzes een testrit maken met een elektrische auto. De Stichting E-laad komt met diverse elektrische auto’s naar Bussum!

Na afloop van het jaarcongres ontvangt u een prachtige congrestas boordevol informatie, gadgets en aandenkens van onze participanten aan het jaarcongres. Ook het congresmagazine van 100 pagina's zult u er in aantreffen.