Gemeenteraadsverkiezingen 2018: Raadswissel

Gemeenteraadsverkiezingen 2018: Raadswissel

De gemeenteraadsverkiezingen 2018 en de daarbij behorende raadswissel zijn in zicht. Spannende tijden voor iedereen. Om raadsleden in de aanloop hiernaartoe van interessante informatie te voorzien is er een online magazine gepubliceerd over de voorbereidingen richting de verkiezingen en de raadswissel.  

Gemeenteraadsverkiezingen & Raadswissel

Deze editie is speciaal voor u ontwikkeld, met de gemeenteraadsverkiezingen en de raadswissel van 2018 in het vooruitzicht. Want in de voorbereidingen richting deze drukke periode, kan enige kennisdeling geen kwaad. Vanuit meerdere perspectieven wordt gesproken over de verkiezingen, de raadswissel en hoe men zich daarop voorbereidt. Hoe wint u bijvoorbeeld een verkiezingsdebat? En hoe gaat de nieuwe raad in de aankomende raadsperiode om met de burger, die ook steeds meer inspraak wil hebben? Hoe kunt u het politieke testament soepel over laten gaan naar de nieuwe raad? Wat is het belang van een goed inwerkprogramma? Verder hebben wij griffier Esther Lans van gemeente Amersfoort en raadslid Faissal Boulakjar van gemeente Breda gevraagd naar hoe zij zich voorbereiden op zowel de verkiezingen als de raadswissel. 

Klik HIER voor het online magazine. Dit online magazine is digitaal te raadplegen is via desktop, tablet en zelfs telefoon.

Het magazine is gemaakt door NotuBiz, een dienstverlener op het gebied van informatievoorziening voor politieke besluitvorming.