Haalt u al alles uit de digitale leeromgeving?

Haalt u al alles uit de digitale leeromgeving?

Voor leergierige raadsleden en voor griffie(r)s die raadsleden meer willen ondersteunen in het leren en ontwikkelen, organiseren de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden en de Vereniging van Griffiers op 24 september om 14.00 uur het webinar “Haalt jouw griffie al alles uit de digitale leeromgeving?”

Het webinar helpt raadsleden en griffie(r) instrumenten in handen te krijgen om optimaal te toegerust te zijn in het raadswerk. Na het volgen van dit webinar weet u hoe alle kennis en informatie die beschikbaar is op de digitale leeromgeving voor raadsleden zo goed mogelijk ingezet kan worden.

Als u het webinar live volgt, hebt u de mogelijkheid om tijdens de uitzending vragen in te sturen. Ook verschijnen er tijdens de uitzending polls waar iedereen die live meekijkt op kan reageren.

Sprekers

De sprekers op dit webinar zijn: Avelien Haan; docent en onderzoeker van de Thorbecke Academie NHL Stenden Hogeschool, Petra Paulides; oud-griffier van de gemeente Woudrichem en Robert-Jan Ritsema; raadsadviseur van de gemeente Almere. Avelien Haan maakte eerder voor de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden een MOOC over de juridische instrumenten voor de raad. 

De volgende punten komen aan bod:

  • Wat levert het inzetten van de leeromgeving op voor de griffie en de raadsleden?
  • De opzet van de leeromgeving en de manieren van leren van raadsleden
  • Wat is er allemaal op de leeromgeving te vinden?
  • Inzetten van de competentiescan
  • Een raadsperiode lang leren (gekoppeld aan de praktijk)
  • Hoe kun je nu als griffie (verder) aan de slag met de leeromgeving? Concrete voorbeelden

Via CompanyWebcast is het webinar live te volgen. U kunt zich vooraf al aanmelden en tijdens de webinar vragen stellen een deelnemen aan poll’s.