Hoe haalt u het beste uit uzelf en uit uw raad naar voren?

Hoe haalt u het beste uit uzelf en uit uw raad naar voren?

Donderdag 10 oktober organiseren wij de bijeenkomst 'Collectief leren voor en door raadsleden' in Utrecht. Centraal staan de bevindingen over de verschillende manieren van individueel en collectief leren en ontwikkelen van raadsleden. 

De opbrengsten van deze projecten zijn ook voor u interessant als u zich individueel of in gezamenlijkheid met uw raad verder wil ontwikkelen. Zowel de onderzoeksbureau’s als de raadsleden die hebben meegewerkt aan deze onderzoeken komen namelijk aan het woord. U bent vanaf 15:30 uur (inloop) welkom in de Social Impact Factory, te Utrecht. Om 16.00 uur start het programma tot 19.00 uur (inclusief soep met een broodje).

Op het programma staan de volgende thema's:

  • Teamleren: “Hoe werkt collectief leren van de gemeenteraad in de praktijk?” Dit onderzoek is uitgevoerd door WagenaarHoes, Alinda van Bruggen in samenwerking met de deelnemende gemeenten Molenlanden, Goirle, Langedijk en Lelystad.
  • Project “Competentiescan als hulpmiddel voor individueel en collectief leren''. Wij vertellen u over de bevindingen van het project “Competentiescan” door bureau Berenschot met de deelnemende gemeenten Beuningen, Utrecht en Zaanstad.
  • Gezamenlijk leren als Raad en de digitale leeromgeving. Een overzicht van de ervaringen die ondertussen zijn opgedaan, de goede verhalen, maar ook wordt duidelijk hoe ingewikkeld het soms nog is.
  • Onder leiding van Paula Veltink, lecturer HRM Hogeschool Utrecht, gaan we met u in gesprek over wat de belangrijkste bevindingen zijn. Welke dillemma’s komen daarbij naar voren. Welke kansen kunt u hiervan benutten?

Aanmelden

Deelname aan de bijeenkomst is volledig kosteloos. Aanmelden kan via deze link. Voor vragen over de bijeenkomst kunt u altijd contact opnemen via info@raadsleden.nl of tijdens kantooruren via 070-373 8195. We zien u graag op 10 oktober!