Hoe houd je grip op je tijdsbesteding?

Hoe houd je grip op je tijdsbesteding?

Raadsleden willen meer tijd besteden aan volksvertegenwoordigende activiteiten in plaats van aan bestuurlijke activiteiten als vergaderingen in het gemeentehuis, bleek uit het Nationaal Raadsledenonderzoek. Hoe vind je hier de balans tussen de verschillende taken, vele bijeenkomsten en werkbezoeken en je privéleven? Tijdens een van de online sessies van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden gaat u hierover in gesprek en krijgt u praktische handreikingen.

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden organiseert een aantal digitale sessies over tijdsbesteding voor raadsleden. In een interactieve bijeenkomst gaat u aan de slag met uw persoonlijke vraag. U kunt deelnemen op één van de volgende dinsdagavonden: 12 mei, 19 mei, 2 juni, 9 juni of 16 juni. Van 19.30-21.30 uur. De bijeenkomsten vindt u tevens in de agenda op deze website.

U meldt zich aan door het formulier in te vullen wat u aantreft na het aanklikken van een agendapunt. Een paar dagen voor aanvang ontvangt u van ons de link naar de digitale bijeenkomst en aanvullende informatie. Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden via info@raadsleden.nl