Meld je aan voor de HerfstRaad over gemeentefinanciën

Meld je aan voor de HerfstRaad over gemeentefinanciën

Hoe ga je als raad om met de begroting, nu veel gemeenten te kampen hebben met tekorten op de jeugdzorg en de WMO, en nog onduidelijk is wat corona betekent voor de begroting? De HerfstRaad op 21 oktober staat in het teken van de gemeentefinanciën en hoe je als raad je rol kan pakken.

Op woensdag 21 oktober organiseren ProDemos en de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden de online HerfstRaad: een interactief programma over gemeentefinanciën met ruimte voor vragen. De training is geschikt voor zowel ervaren als minder ervaren raadsleden, en draait om de vraag: hoe ga je als raad om met de begroting in deze tijden?

Geef je vragen door

Marco Kramer, financieel adviseur en trainer voor gemeenteraadsleden, neemt je in twee dagdelen mee in de wereld van de gemeentefinanciën. In de ochtend zal hij vooral ingaan op de diversiteit van de gemeentefinanciën en vooral op welke momenten en op welke wijze de raad haar rol kan pakken. 's Middags gaan we in op specifieke vragen en uitdagingen. Daarbij is ruimte voor persoonlijke vragen. Heb je een vraag? Geef deze door aan Gerhard Brunsveld.

Meer informatie en aanmelden

Op de site van Prodemos vind je het volledige programma en daar kan je je ook aanmelden voor deze gratis online bijeenkomst.