Nederlandse Vereniging voor Raadsleden aanwezig bij Raad op Zaterdag ’s-Hertogenbosch

Nederlandse Vereniging voor Raadsleden aanwezig bij Raad op Zaterdag ’s-Hertogenbosch

Alle vragen die u als raadslid heeft over de rol van de raad kunt u stellen tijdens de Raad op Zaterdag. Algemeen bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden Ton Dijkmans, zal aanstaande zaterdag 22 november aanwezig zijn bij de Raad op Zaterdag in ’s-Hertogenbosch.

Op de informatiemarkt van de Raad op Zaterdag zal een stand te vinden zijn vande Nederlandse Vereniging voor Raadsleden. Hier kunt u al uw vragen stellen over de rol van de raad en veel informatie vinden ter ondersteuning van het raadslid. Zo is er informatie te vinden over hoe de gemeenteraad de gemeentelijke rekenkamer kan gebruiken en de rol die de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden speelt bij het komen tot een sterke raad.

Inhoud regiocongres

Tijdens dit regiocongres krijgt u volop gelegenheid om kennis op te doen over actuele onderwerpen, praktijkervaringen te delen en te netwerken met collega-raadsleden. Daarnaast is er een gevarieerd aanbod aan workshops waarbij VNG-medewerkers en andere deskundigen u bijpraten en met u aan de slag gaan. Deze workshops gaan onder andere over de decentralisaties in het sociaal domein, samenwerken, informatie(veiligheids)beleid en hoe u als raadslid de instrumenten die u tot uw beschikking heeft effectief kunt inzetten?

Meer informatie over de Raad op Zaterdag en het volledige programma kunt u hier vinden.