Nederlandse Vereniging voor Raadsleden presenteert zes nieuwe kennispartners

Nederlandse Vereniging voor Raadsleden presenteert zes nieuwe kennispartners

Afgelopen zaterdag, tijdens het jaarcongres van de Nederlandse Vereniging voor Raadslden, presenteerde voorzitter Peter Otten maarliefst zes nieuwe kennispartners voor zijn vereniging. In totaal komt het aantal kennispartners van de vereniging hiermee op acht. 

Naast de reeds bestaande kennispartners Notubiz en Actorion Communicatie, verbinden de volgende organisaties zich aan de vereniging:

Kennispartners zijn bedrijven en organisaties die zich aan de vereniging willen binden. Door samen te werken, kennis en expertise aan te bieden en om meer inhoud aan de reeds bestaande relatie te geven.

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden kijkt graag met deze kennispartners vooruit naar de zaken waar gemeenteraden in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 mee te maken krijgen. De vereniging wil graag een meer duurzame relatie opbouwen met organisaties en bedrijven die iets voor de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden en haar leden kunnen betekenen. Daarnaast wil de vereniging met deze nieuwe kennispartners nieuwe activiteiten en concepten ontwikkelen voor haar leden.