Nederlandse Vereniging voor Raadsleden: Van, met en voor raadsleden

Nederlandse Vereniging voor Raadsleden: Van, met en voor raadsleden

Van, met en voor raadsleden wil de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden de positie van raadsleden en gemeenteraden versterken. Hoe en op welke wijze staat kort samengevat in een flyer die recentelijk aan alle raadsleden is toegezonden, als onderdeel van het welkomstpakket van kennispartner Notubiz.

De flyer geeft beknopt aan waarom je lid wordt. De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden is de belangenbehartiger voor alle raadsleden in Nederland. De raadsledenvereniging houdt haar leden op de hoogte door middel van de website en de wekelijkse nieuwsbrief. Verder organiseert de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden verschillende kennis-en netwerkbijeenkomsten zoals de regionale veiligheidscongressen. Ook doet de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden onderzoek om zo te komen tot beter raadswerk. 

Naast dat het individuele lidmaatschap kun je ook collectief als raad lid worden. Voor meer informatie kun je terecht op onze website. Daarnaast is de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden actief op social media, zoals Twitter, Facebook en Linkedin.