Raadsleden positief over Raadsledencongres

Raadsleden positief over Raadsledencongres

Raadsleden hebben het Raadsledencongres van 5 september in Den Bosch met een ruime voldoende beoordeeld. Voor de inhoud van het congres, over de veranderingen in het sociaal domein, gaven de raadsleden een 7,4. Voor de opzet van het congres, met een algemeen programma waarin raadsleden mochten meepraten over stellingen en een specifiek programma met workshops gaven de raadsleden een 7,7.

Een gesprekssessie met staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, diverse keynote speeches van onder meer voorzitter Mark den Boer, tientallen workshops en nog veel meer was er te beleven op het raadsledencongres in Den Bosch.

Het raadsledencongres in Den Bosch over het sociaal domein werd georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, de Vereniging van Griffiers, Vereniging van Nederlandse Gemeenten en het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Het magazine met verslagen van alle onderdelen van het congres is hier te lezen. Daarnaast is het raadsledencongres ook in beeld terug te zien op de website.