Raadsledencongres in beeld

Raadsledencongres in beeld

DEN HAAG- Op 20 september jl. vond het Raadsledencongres plaats in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Er waren meer dan 750 raadsleden en griffiers aanwezig op deze dag met als onderwerp de drie decentralisaties. De reacties van de aanwezige waren zeer enthousiast en de opzet van de dag werd beoordeeld met gemiddeld een 8,0.

Deze succesvolle dag met onder andere vele workshops en gesprekken met Minister Plasterk en staatssecretarissen Van Rijn en Klijnsma, is samengevat in een tekst- en een filmverslag. Wilt u een impressie krijgen van deze dag? Dan kunt u hier het Raadsledencongres in tekst en beeld beleven. Het filmverslag van het congres ziet u hier.

Bron: Raadslid.Nu, de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, 2 oktober  2014.

Social media: Raadslid.Nu is ook te volgen op twitter (@RaadslidNu), Facebook en Linkedin.

Collectief lid?

Raadslid.Nu, de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, staat voor een sterke en krachtige positie van gemeenteraden ten behoeve van het functioneren van de lokale democratie. Wekelijks heten wij nieuwe gemeenteraden van harte welkom als collectief lid van Raadslid.NU.

Wist u dat een collectief lidmaatschap maar 35 euro per persoon kost en dat ook commissieleden en fractieondersteuners binnen een collectief lidmaatschap vallen, mits aangemeld? (Het individueel lidmaatschap kost overigens 75 euro) En wist u dat alle leden, collectief en individueel, een eigen account aan kunnen maken op de website?

Heeft uw gemeente u als collectief lid aangemeld, dan kunt u een account aanmaken op de website en ontvangt u per mail de inloggegevens. Het aanmaken van een account moet u wel zelf doen en duurt slechts enkele momenten. Vervolgens activeren wij de account voor u en hebt u toegang tot het besloten gedeelte van de website. Klik hier voor meer informatie