Raadsledencongres mag u niet missen!

Raadsledencongres mag u niet missen!

Deelname aan het Raadsledencongres in Den Bosch mag u niet missen! Inspirerende sprekers, keuze uit 40 workshops over de (andere) rol van de raad, regionale samenwerking, governance, veiligheid en over de actualiteiten bij zorg, ondersteuning, jeugdhulp en participatie.

Persoonlijke deelcongressen met bewindslieden zijn er ook tijdens het raadsledencongres dat als titel heeft: Transformatie in het sociaal domein. Inschrijving is mogelijk op persoonlijke deelcongressen met minister Plasterk (Binnenlandse Zaken), staatssecretaris Van Rijn (Volksgezondheid), staatssecretaris Klijnsma (Sociale Zaken) en VNG-hoofddirecteur Jantine Kriens.

Het dagprogramma wordt geopend met een 3-tal gesprekken, onder meer met Mark den Boer, raadslid in Molenwaard en voorzitter en Marije van den Berg, voormalig raadslid uit Leiden. Voor het volledige programma klik hier.

De organisatoren, Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, Vereniging van Griffiers, Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en het ministerie van BZK hebben ruim 40 workshops waar raadsleden hun kennis kunnen aanscherpen en verrijken. Er zijn workshops over de andere rol van de raad en het aanzien van de raad. Kennispartners verzorgen workshops over veiligheid, governance, integriteit en financien. Voor meer informatie zie de speciale website over het programma en over de wijze van inschrijven. Een overzicht van alle workshops vindt u wanneer u hier klikt.

Het Raadsledencongres wordt op zaterdag 5 september gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. Aanmelden en inschrijven kan door hier te klikken en u wordt doorgeleid naar de inschrijfpagina.