Raadsledencongres trending op Twitter!

Raadsledencongres trending op Twitter!

‘’Volle bak bij #raadsledencongres in Den Bosch’’. Afgelopen zaterdag, 5 september jl., was het namelijk zover: het raadsledencongres vond plaats en het thema hiervan was de verandering die in het sociale domein heeft plaatsgevonden, oftewel de betekenis van de nieuwe taken voor zorg, ondersteuning en participatie voor het werk van de raad en raadsleden.

Met 600  deelnemers is het congres een groot succes gebleken. Ook op social media, zoals Twitter, kreeg het congres grote aandacht: het stond zelfs in de top-10 trending topics, daar de raadsleden actief twitterden over onder meer hun aanwezigheid, lezingen en workshops die ze geattendeerd hebben, stellingen die aan bod zijn gekomen en nog veel meer! 

De tweets zijn terug te lezen in de twittertimeline op de website van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden. Wij zetten enkele tweets die de revue zijn gepasseerd op een rij: 

Claire Vaessen @clairevaessen 5 sep. Stelling: 'Over de 3 decentralisaties moeten we geen politiek willen bedrijven' 83% oneens #transformatieSD #Raadsledencongres.

rick brink @brinkster20 5 sep.  Thuis na een leerzame dag! Belangrijke boodschap: de Raadszaal is de sportschool van de democratie! #transformatieSD

Hans Alberse @HansAlberse 5 sep. Bijdrage mogen leveren over kracht van lokale democratie samen met @eigemanid tijdens #raadsledencongres in Den Bosch

Petra Habets @petrahabets 5 sep. De raadsleden moesten altijd al hun volksvertegenwoordigende rol oppakken #voeling met inwoners houden 2v2 #raadsledencongres

 

Aan eenieder die bij heeft gedragen aan en/of aanwezig was bij dit evenement: bedankt voor uw inzet en hopelijk tot volgend jaar!