Stam Renault Bussum verzorgt ‘groen vervoer’

Stam Renault in Bussum zal zorg dragen over het vervoer van de ‘buren van Bussum’. Deze dealer heeft in de regio een groot bereik met vestigingen in onder andere Hilversum, Amersfoort, Utrecht en Soest. Zij zullen een tweetal auto’s beschikbaar stellen om het vervoer van raadsleden uit de regio om Bussum van en naar het congres mogelijk te maken. De betreffende raadsleden zijn inmiddels benaderd.

De Stam groep stelt de Renault Kangoo en de Renault Fluence beschikbaar. Beide auto’s zijn een Zero Emission uitvoering of terwijl een motor zonder schadelijke uitstoot voor het klimaat. Deze uitvoering is bij het Nederlandse publiek beter bekend als elektrische auto.

Eerder communiceerden wij al dat Stichting E-laad aanwezig zal zijn op ons jaarcongres. Deze stichting die oplaadpunten voor elektrische auto’s plaatst en onderhoudt, zal ook een aantal elektrische auto’s meenemen naar Bussum. Gedurende de pauze kunnen de aanwezigen bij het congres een ritje maken in een heuse elektrische auto.

De Stam groep wil hier, mits het weer het toelaat, nog een schepje bovenop doen door de hypermoderne Renault Twizy te presenteren op het congres. Geïnteresseerden kunnen dan ook een proefrit maken in dit volledig elektrische voertuig.