Stoppen of doorgaan als raadslid?

Stoppen of doorgaan als raadslid?

De tweede helft van de raadsperiode is inmiddels in volle gang. Het is daarom een mooi moment om alvast na te denken over hoe het raadslidmaatschap eigenlijk bevalt en voorzichtig vooruit te kijken naar een eventuele volgende raadsperiode. De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden organiseert een online sessie op 2 december om hierover in gesprek te gaan.

Hoe bevalt het raadslidmaatschap? Goed genoeg om je verkiesbaar te stellen voor een volgende periode, of overweeg je om te stoppen? Op 2 december organiseert de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden een online sessie waar we in gesprek gaan over deze en meer vragen over hoe je het raadslidmaatschap ervaart en kijken we alvast vooruit naar een eventuele kandidaatstelling voor de volgende verkiezingen.

Liesbeth Tettero, ervaren trainster en gespreksleider voor gemeenteraadsleden, gaat tijdens deze sessie in gesprek over de redenen om te stoppen maar vooral over mogelijkheden die je hebt om het raadslidmaatschap met meer succes en plezier in te vullen. Daarbij gebruikt ze onder andere de Politieke Stijlentest (Tops en Zouridis).

Meer informatie

Deze sessie vindt plaats van 19:30 tot 21:00 en deelname is geheel kosteloos. Aanmelden voor deze sessie kan hier: Stoppen of doorgaan als raadslid?