Vergaderstukken versneld en eenvoudig samenstellen, distribueren en bekijken

Wereldwijd vertrouwen meer dan 2.000 boards en 39.000 directieleden, managers en administratieve medewerkers op Diligent Boardbooks om hun vergaderstukken versneld en vereenvoudigd samen te stellen, te distribueren en te bekijken.

Diligent Boardboooks is ‘s werelds meest gebruikte board portal voor de iPAD en de browser en al sinds 2001 de pionier o.g.v. gebruiksgemak, strikte beveiliging en superieure training & support. Tot onze gevarieerde klantenkring in Europa behoren naast 30 bedrijven uit de FTSE Top 100 in Groot-Brittannië, ook reeds 7 van de 25 AEX-bedrijven in Nederland. In de Verenigde Staten maken inmiddels 119 bedrijven uit de Fortune Top 500 van onze dienst gebruik. Wij zijn een beursgenoteerd bedrijf met een totale verkoopomzet van bijna $ 39,2 Mio.

 Met onze score in de 2011-editie van de Deloitte Fast 500 behoren wij tot de snelst groeiende technologie bedrijven in Amerika. Diligent Board Member Services, Inc. heeft kantoren in New York (hoofdkantoor), Londen, Sydney, Christchurch, Singapore en Hong Kong.

Sinds medio 2012 beschikt Diligent ook over sales en account management services in Nederland. Bezoek voor meer informatie en om te begrijpen hoe Diligent ook uw business kan helpen onze site www.boardbooks.com