Videoboodschap voor voormalig voorzitter Peter Otten

Videoboodschap voor voormalig voorzitter Peter Otten

Voormalig voorzitter Peter Otten is middels een videoboodschap van de nieuwe voorzitter Mark den Boer bedankt voor al zijn inspanningen in de afgelopen zeven jaar voor de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden.

Afgelopen donderdag 11 december heeft Peter Otten afscheid genomen als voorzitter. Peter is door de nieuwe voorzitter Mark den Boer in een video bedankt voor alles wat hij voor de vereniging heeft gedaan. De nieuwe voorzitter sprak zijn dankwoord uit vanuit de gemeente waar hij raadslid is, de gemeente Molenwaard met de molens van Kinderdijk op de achtergrond.

Netwerker

''Daar waar het over raadsleden en gemeenteraden ging, was Peter aanwezig. Ook bij borrels en in de wandelgangen werd door Peter over de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden gesproken en werden de belangen van raadsleden vertegenwoordigd'', aldus Mark. Peter wordt door zijn opvolger ook geroemd voor zijn netwerkvaardigheden en noemt hem een netwerker pur sang. Dit heeft enorm geholpen om te groeien tot de vereniging zoals die nu is en wordt de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden aan steeds meer tafels uitgenodigd om mee te praten over raadsleden en gemeenteraden, sluit Mark den Boer de boodschap af.

U kunt de videoboodschap via de volgende link in zijn geheel bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=G1lICYMqSpw