Win het boek 'Bestuurlijk gedonder'

Bestuurlijk gedonder - Milo Schoenmaker Milo Schoenmaker, burgemeester van Bussum, gastgemeente van het komende jaarcongres van Raadslid.nu, zal op 22 september een kort welkomstwoord tot u richten. Naast zijn werk als burgemeester, heeft Schoenmaker zich tot eind vorig jaar bezig gehouden met wetenschappelijk onderzoek naar de wisselwerking tussen het college van B&W en de gemeenteraad. In september 2011 promoveerde hij met zijn boek 'Bestuurlijk gedonder' aan de Universiteit van Maastricht.

In het boek doet hij verslag van zijn onderzoek naar de vraag waarom er in sommige gemeenten veel vaker dan elders wethouders en/of burgemeesters 'de bestuurlijke laan' worden uitgestuurd. Welke factoren spelen hier een rol en... kan er iets aan gedaan worden? Interessante materie voor raadsleden, en daarom verloot Raadslid.nu twee exemplaren van dit boek!

Wat moet u doen om voor een exemplaar in aanmerking te komen? Simpel: volg ons op Twitter of meld u aan bij onze LinkedIn-groep. Onder de eerste 25 aanmeldingen zullen wij de boeken verloten!