U bent hier

Contact

Hebt u vragen, op -of aanmerkingen die niet beantwoord zijn? Neem dan contact met ons op middels één van onderstaande wegen.

Ons kantoor is voorlopig gesloten vanwege het coronavirus en beperkt telefonisch bereikbaar. U kunt ons wel per e-mail bereiken.

Contactgegevens Nederlandse Vereniging voor Raadsleden:

Postadres: Postbus 30435, 2500 GK Den Haag

Bezoekadres: Nassaulaan 12, 2514 JS Den Haag

E-mailadres: info@raadsleden.nl

Telefoon: 070-3738195

Ondersteuningsteam Weerbaar Bestuur

Wanneer u te maken krijgt met agressie, intimidatie of ondermijnend gedrag kunt u contact opnemen met een vertrouwenspersoon van het Ondersteuningsteam Weerbaar Bestuur. Dit team bestaat uit vertrouwenspersonen van de beroeps- en belangenverenigingen van raadsleden, burgemeesters en wethouders. Deze contactpersoon denkt met u mee, adviseert en schakelt waar nodig netwerkpartners in. Dit netwerk van vak-/ambtsgenoten en ervaringsdeskundigen in de regio is beschikbaar voor snelle, praktische adviezen. Ook kunnen experts op het gebied van bijvoorbeeld beveiliging, rechtshulp en nazorg worden ingeschakeld.

Download de Factsheet Ondersteuningsteam Weerbaar Bestuur

Vertrouwenspersoon namens de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Henk Bouwmans
Henk.bouwmans@raadsleden.nl
070-373 8314

 

Lisanne Spanbroek
Lisanne.spanbroek@raadsleden.nl
070-373 8314

 

Bovenstaande contacten van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden kunt u bereiken tijdens kantooruren. Daarnaast kunt u 24 uur per dag contact opnemen met het Ondersteuningsteam Weerbaar Bestuur via 070-3738314. U komt dan in contact met een van de vertrouwenspersonen van het Ondersteuningsteam.

Gedragscode Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Het bureau van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden organiseert de activiteiten van de vereniging, voert onderzoeken uit, beheert het opleidingsaanbod en onderhoudt het contact met andere beroeps- en belangenverenigingen vanuit de doelstelling van de vereniging dat krachtige raadsleden en een sterke raad er toe doen. De medewerkers van het bureau zetten zich in voor de ondersteuning van bestuur, raadsleden, media, relaties en anderen vanuit het uitgangspunt van een professionele dienstverlening, zoals vastgelegd in de gedragscode Nederlandse Vereniging voor Raadsleden. U vindt de gedragscode hier: Gedragscode Nederlandse Vereniging voor Raadsleden