U bent hier

Contact

Hebt u vragen, op -of aanmerkingen die niet beantwoord zijn? Of wil u meer weten over de werkgeverscommissie, rekenkamer, ombudsman of eeft u andere vragen over onze dienstverlening of hulptroepen van de raad? Neem dan contact met ons op middels één van onderstaande wegen.

Contactgegevens Nederlandse Vereniging voor Raadsleden:

Postadres: Postbus 30435, 2500 GK Den Haag

Bezoekadres: Nassaulaan 12, 2514 JS Den Haag

E-mailadres algemeen: info@raadsleden.nl

E-mailadres ledenadministratie: ledenadministratie@raadsleden.nl

Telefoon: 070 373 81 95

Ons kantoor is vanwege thuiswerken van medewerkers beperkt geopend. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar niet altijd beschikbaar. Spreekt u daarom bij geen gehoor een voicemail in o.v.v. uw naam en nummer.

 

Ondersteuningsteam Weerbaar Bestuur

Wanneer u te maken krijgt met agressie, intimidatie of ondermijnend gedrag kunt u contact opnemen met een vertrouwenspersoon van het Ondersteuningsteam Weerbaar Bestuur. Dit team bestaat uit vertrouwenspersonen van de beroeps- en belangenverenigingen van raadsleden, burgemeesters en wethouders. Deze contactpersoon denkt met u mee, adviseert en schakelt waar nodig netwerkpartners in. Dit netwerk van vak-/ambtsgenoten en ervaringsdeskundigen in de regio is beschikbaar voor snelle, praktische adviezen. Ook kunnen experts op het gebied van bijvoorbeeld beveiliging, rechtshulp en nazorg worden ingeschakeld.

Download de Factsheet Ondersteuningsteam Weerbaar Bestuur

Vertrouwenspersoon namens de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Henk Bouwmans
Henk.bouwmans@raadsleden.nl

 

 

Bovenstaande contacten van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden kunt u bereiken tijdens kantooruren. Daarnaast kunt u 24 uur per dag contact opnemen met het Ondersteuningsteam Weerbaar Bestuur via het speciale telefoonnummer van het Ondersteuningsteam: 070-3738314. U komt dan in contact met een van de vertrouwenspersonen van het Ondersteuningsteam.

Gedragscode Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Het bureau van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden organiseert de activiteiten van de vereniging, voert onderzoeken uit, beheert het opleidingsaanbod en onderhoudt het contact met andere beroeps- en belangenverenigingen vanuit de doelstelling van de vereniging dat krachtige raadsleden en een sterke raad er toe doen. De medewerkers van het bureau zetten zich in voor de ondersteuning van bestuur, raadsleden, media, relaties en anderen vanuit het uitgangspunt van een professionele dienstverlening, zoals vastgelegd in de gedragscode Nederlandse Vereniging voor Raadsleden. U vindt de gedragscode hier: Gedragscode Nederlandse Vereniging voor Raadsleden