Raadsacademie Goes

4 november 2022

Tijdens deze fysieke Raadsacademie in Goes krijgen raadsleden tips, aanbevelingen en adviezen over hoe zij op een effectieve manier als raadslid invloed kunnen uitoefenen. Dit om zo snel als mogelijk een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke knelpunten in de eigen samenleving. De bijeenkomst is bedoeld om raadsleden te informeren over nieuwe ontwikkelingen binnen het raadswerk en actuele thema's. 

Thema's welke vrijdag 4 november aan bod komen zijn onder meer Informatievoorziening & Digitaliserinh, Omgangsvormen binnen en buiten de raad én Burgerparticipatie. Deze thema's zullen in vier verschillende deelsessies worden aangeboden. Wanneer u zich heeft ingeschreven, ontvangt u een mail waarin u zich kunt aanmelden voor zowel een thema in de eerste workshopronde, als de tweede workshopronde.

Programma

10.00 uur - Opening
10.05 uur - Plenaire bijdrage door gastspreker
10.20 uur - Eerste sessie workshops
- Informatievoorziening en digitalisering 
- Omgangsvormen
- Burgerparticipatie

11.10 uur Pauze
11.30 uur Tweede sessie workshops
- Informatievoorziening en digitalisering 
- Omgangsvormen
- Burgerparticipatie

12.20 uur Afsluiting bijeenkomst

Adres gemeente Goes
M.A. De Ruijterlaan 2
4461 GE Goes

Meer informatie

Wij vinden het van groot belang dat de raad op een goede manier gebruik maakt van hulptroepen. Om gemeenteraden te ondersteunen heeft de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden de belangrijkste stappen bij aanvang van een nieuwe raadsperiode op een rij gezet in negen raadstegels. 

Aanmelden

Aanmelden is vanaf nu mogelijk! Wees er snel bij, want de plaatsen in het stadhuis van Goes zijn beperkt. 

Inschrijven

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.