Vertrouwelijkheid en Wet open overheid

- uur

Wil je als raadslid na de raadsverkiezingen een goede start maken, dan mag je deze sessie over vertrouwelijkheid en Wet open overheid (Woo) niet missen! Mocht je vragen hebben, dan worden deze beantwoord door Eric Jongeneelen, adviseur/ teamleider bij Daadkracht.

Programma

10.00 uur - Opening door de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden
10.05 uur - Start bijeenkomst Eric Jongeneelen
10.45 uur - Pauze
10.55 uur - Vervolg bijeenkomst 
11.30 uur - Afsluiting bijeenkomst

Eric Jongeneelen

Eric Jongeneelen is bestuurskundige en ruim 9 jaar adviseur bij Daadkracht Advies in Nijmegen. Hij helpt verschillende overheidsorganisaties met uitdagingen en vraagstukken op het gebied van informatiemanagement, procesmanagement, informatiebeveiliging en privacy. Hij wordt blij wanneer hij complexe problemen en vraagstukken behapbaar kan maken, zijn ervaring en kennis kan delen en mensen kan motiveren bij veranderingen.

Praktische informatie

De sessie vindt plaats op Zoom en deelname is gratis.

Nieuwe raadsleden met weinig tot geen kennis over het onderwerp staan centraal, maar de verwachting is dat er ook ruimte is voor vragen van ervaren raadsleden.

Meer informatie

Om gemeenteraden te ondersteunen heeft de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden de belangrijkste stappen bij aanvang van een nieuwe raadsperiode op een rij gezet in negen raadstegels. 

Aanmelden

Inschrijven

Ben je lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet-leden kunnen zich niet aanmelden op dit event.