Webinar: Haal meer uit de digitale leeromgeving

- uur

Tijdens het webinar 'Haal meer uit de leeromgeving' van 26 maart laten we je als raadslid zien hoe je kunt bijblijven met de educatieve modules in de leeromgeving. In de digitale leeromgeving voor raadsleden kan je 24/7 terecht voor praktische handreikingen, tips en filmpjes over de thema's die nu spelen.

De insteek van het webinar is praktisch en gaat in op de vragen: 'wat heb ik er als raadslid aan en hoe kan ik snel de informatie vinden die ik nodig heb?'
Robert-Jan Ritsema, raadsadviseur in Almere, vertelt over de ervaringen die ze in Almere hebben met de leeromgeving en de koppeling die ze maakten met hun raadsinformatiesysteem. Avelien Haan van de Thorbecke Academie gaat in op het belang van bijblijven en laat zien hoe je makkelijk de thema's die je zoekt kunt vinden in de leeromgeving. En Maurice Hartsinck, raadslid in Leidschendam-Voorburg, vertelt over hoe hij gebruik maakt van de leeromgeving.
Het webinar staat onder leiding van Petra Paulides, oud-griffier van de gemeente Woudrichem en tegenwoordig adviseur van onder andere het programma Democratie in Actie. 

Aanmelden

Het webinar duurt een uur en vindt plaats op vrijdag 26 maart om 14 uur. Deelname aan dit webinar is geheel kosteloos. Aanmelden kan via onderstaand formulier. 

Dit webinar is gericht op raadsleden, op vrijdag 26 maart is er om 11 uur een webinar over de leeromgeving speciaal voor griffiers. Griffiers kunnen zich daarvoor hier aanmelden.

 

Inschrijven

Ben je lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet-leden kunnen zich niet aanmelden op dit event.