Eerste actiepunt na installatie: lid worden van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Eerste actiepunt na installatie: lid worden van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

DEN HAAG - Een gemeenteraad kan niet zonder een lidmaatschap van Raadslid.Nu, de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden. Elk raadslid kan individueel lid worden van Raadslid.Nu, maar de gemeenteraad kan ook collectief lid worden! Dat is voordeliger ook omdat de kosten van het lidmaatschap onder de bestuurskosten vallen. Vraag uw raadsgriffier om meer informatie, of lees de toelichting van Peter Otten, voorzitter van Raadslid.Nu, in deze brief aan de 403 raadsgriffiers. 

De Raad Doet Er Toe! Ook en vooral in de nieuwe raadsperiode 2014-2018. Met nieuwe taken voor zorg en in het sociale domein is er meer dan ooit een sterke gemeenteraad nodig. Raadslid.Nu ondersteunt raadsleden en gemeenteraden, behartigt de belangen voor raadsleden en gemeenteraden en voert met, voor en namens raadsleden in Den Haag het debat over de kwaliteit en de kracht van de gemeenteraad. 

Lid worden van Raadslid.Nu is eenvoudiger dan ooit. Het lidmaatschap van Raadslid.Nu is voor raadsleden onderdeel van de bestuurskosten. Raadslid.Nu heeft het nog gemakkelijker gemaakt door de mogelijkheid van collectief lidmaatschap voor gemeenteraden. Voor meer informatie: info@raadslid.nu, telefonisch: 070-3738195 of via uw raadsgriffier die van Raadslid.Nu deze brief voor het collectief lidmaatschap van Raadslid.Nu heeft ontvangen. Eerste actiepunt dus voor de nieuwe raad en het nieuwe presidium.