U bent hier

Vereniging

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden, zoekt een bureau- en verenigingssecretaris om een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van het bureau van de vereniging voor de ondersteuning van raadsleden.

Ben je student en zoek je een stage in het hart van politiek Den Haag? Wil je ervaring opdoen in een interessante politiek bestuurlijke omgeving op het gebied van belangenbehartiging, projectmanagement en het organiseren van evenementen...

Op zaterdag 5 juni 2021 organiseert de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden haar Algemene Ledenvergadering. De vergadering vindt plaats via Zoom. Hieronder vindt u de agenda en de vergaderstukken.

Achtergrondinformatie

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden stelt zich ten doel om raadsleden en gemeenteraden sterk en krachtig in positie te krijgen onder het motto 'Een sterke raad doet er toe!'.

Achtergrondinformatie

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden is de belangenvereniging van alle gemeenteraadsleden in Nederland. De vereniging zorgt voor het ondersteuning met trainings- en onderwijsaanbod voor raadsleden, treedt op als belangenbehartiger...

Pagina's

Abonneren op Vereniging