Kom goed voorbereid aan de start voor nieuwe raadsperiode

Kom goed voorbereid aan de start voor nieuwe raadsperiode

Raadsleden staan als gekozen volksvertegenwoordigers in het hart van de lokale democratie. Dit brengt allerlei verwachtingen met zich mee. Dat burgers betrokken dienen te worden bij de lokale politiek staat vast, maar hoe doe je dat?

Raadsleden en kandidaat-raadsleden uit het zuiden krijgen tijdens de ’Klaar voor vier jaar!’’ op 13 november in Oss antwoord op deze en nog veel meer vragen om de nieuwe raadsperiode na de gemeenteraadsverkiezing goed van start te gaan. Tijdens deze bijeenkomst zijn er verschillende interessante lezingen en workshops voor zowel raadsleden als kandidaat-raadsleden.

Workshops

Zo wordt er in verschillende lezingen en workshops aandacht besteed aan onderwerpen die voor het goed uitoefenen van het raadslidmaatschap goed van pas komen. Wat voor een raadslid wil ik zijn?, persoonlijke communicatie als raadslid en debatteren zijn de onderwerpen die ruimschoots aan bod komen.

Succesvol raadslid

Bovendien krijgen kandidaat-raadsleden en raadsleden de kans om met elkaar in gesprek te gaan over hoe je een succesvol raadslid kunt zijn. Kortom, antwoord op de vraag: hoe kan ik als raadslid met positieve energie invulling aan het raadswerk geven.

Meer informatie

Alle (kandidaat-)raadsleden uit de zuidelijke regio's zijn van harte welkom bij de bijeenkomst waarin alles aan bod komt dat je als raadslid nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Voor het volledige workshopaanbod klik hier. Direct aanmelden voor deze bijeenkomst kan hier: Aanmelden 'Klaar voor vier jaar' Oss