Nieuw dagelijks bestuur Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Nieuw dagelijks bestuur Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden heeft weer een voltallig dagelijks bestuur. Mirjam Slobbe-Voogt, Erwin Rutten en David Schalken-Den Hartog vormen samen met voorzitter Mark den Boer het nieuwe dagelijks bestuur.

Nadat in maart penningmeester Marian Pater en secretaris Roelie Bosch als bestuursleden stopten vanwege het einde van hun raadslidmaatschap en vicevoorzitter Gerard Ram in juni werd benoemd tot wethouder in Zaanstad, waren er drie vacatures in het dagelijks bestuur. Deze drie vacatures zijn opgevuld door drie raadsleden die recentelijk door de Algemene Ledenvergadering zijn benoemd tot nieuwe bestuursleden.

Functies

Mirjam Slobbe-Voogt is de nieuwe vicevoorzitter. Slobbe-Voogt is sinds maart 2014 raadslid voor het CDA in de gemeente Zwijndrecht. Erwin Rutten is de nieuwe penningmeester. Rutten is sinds maart weer raadslid voor Aalst-Waalre Belang in de gemeente Waalre, nadat hij dit eerder al was in de periode 2010-2014. Het derde nieuwe lid van het dagelijks bestuur is David Schalken-Den Hartog, die de functie van secretaris krijgt. Schalken-Den Hartog is sinds 2002 raadslid in Dordrecht en zit dus al in zijn vijfde termijn. Eerst voor ECO-Dordt en sinds 2006 voor Beter voor Dordt.