U bent hier

Nog steeds prijzen te winnen

Enige tijd geleden berichtten wij over diverse prijzen die wij zouden verloten onder de inschrijvers voor het congres. Zo worden er op de congresdag een rondvlucht boven de eigen gemeente en een communicatietraining verloot onder de inschrijvers voor 1 juli. In totaal maken 99 mensen kans op deze prijzen.

Ook hebben wij onder onze Twitter volgers twee maal het boek ‘Bestuurlijk gedonder’ van Milo Schoenmaker (Burgemeester van Bussum) verloot. De gelukkigen, Marly de Blaeij en Patrick Nederkoorn zijn reeds in het bezit van hun prijzen en reageerden bijzonder enthousiast:

@raadslidnu gisteravond op de mat aangetroffen het boek bestuurlijk gedonder. Bedankt. Ik ga t met veel plezier lezen.

— Marly de Blaeij (@MarlydeBlaeij) augustus 31, 2012

Mooi boek van Milo Schoenmaker gekregen. Bedankt @raadslidnu!

— Patrick Nederkoorn (@PatrickD66) september 1, 2012

Er zijn ook nog prijzen waar u kans op maakt. Zo vergeven wij 5x het boek 'Tussen Traditie en Moderniteit' en 5x het boek 'De staat van morgen' aan de twee gemeenteraden met (procentueel) de meeste aanmeldingen. De voorlopige tussenstand in deze strijd is als volgt:

  1. Rheden (7/27 = 26%);
  2. Velsen (6/33 = 18%);
  3. Zeist (5/33 = 15%);

 

Staat uw gemeente niet in de top 3 en heeft u zich nog niet ingeschreven voor het congres? Dan kunt u daar verandering in aanbrengen door aan te melden voor het congres via deze link.