Slim Samenwerken in Nijmegen, Haarlemmermeer en Breda

Slim Samenwerken in Nijmegen, Haarlemmermeer en Breda

Raadsleden kunnen niet alle problemen in buurten en wijken van hun stad of dorp zelf oplossen. Samenwerken met anderen is het parool. Slim Samenwerken is de kunst, ook voor raadsleden. Hoe je dat in een veranderende samenleving het beste kunt doen, kun je tips en adviezen oppikken tijdens een van de drie estafettebijeenkomsten Slim Samenwerken, in Nijmegen, Haarlemmermeer of in Breda.

Wat vraagt een veranderende omgeving van de samenwerkende onderdelen binnen uw gemeente? Wat vraagt dit van u persoonlijk? Wouter Hart, auteur van ‘Verdraaide organisaties’, neemt u in drie interactieve bijeenkomsten mee in de veranderende samenleving en laat u kennismaken met nieuw 'denk- en handelingsrepertoire'.

Slim Samenwerken is bedoeld voor alle bestuurlijke en ambtelijke spelers in en rondom het gemeentehuis: raadsleden, wethouders, burgemeesters, griffiers, ambtenaren en gemeentesecretarissen. Tijdens de bijeenkomst gaat u met elkaar in gesprek om te bespreken wat u zelf kunt bijdragen aan slim samenwerken. En in welke wisselende rollen u het beste tot de meeste effectieve oplossingen kunt komen.

Er worden drie bijeenkomsten gehouden waar u kunt oefenen in Slim Samenwerken: het stadhuis in Nijmegen (maandag 15 september), gemeentehuis Haarlemmermeer in Hoofddorp (maandag 6 oktober) en stadhuis Breda (dinsdag 14 oktober). Alle bijeenkomsten beginnen om 16 uur en duren tot circa 19 uur.

Aanmelden kan online en meer informatie over Slim Samenwerken is te vinden op de speciale website.